‘Je hoeft nergens aan te voldoen om ten volle jezelf te zijn’

Referenties

 • SHOW IMAGE
  PLAY VIDEO
  Thuis komen in mezelf

  Mijn leven is 1 grote zoektocht geweest naar mijzelf. Dit zocht ik al die tijd buiten mij zelf en jij bracht me terug naar mij. Liet me naar mezelf kijken, net even van een andere kant. Bizar en grappig dat het antwoord altijd al zo dichtbij was. Dat moment van oh, is dat het en ook zo toegankelijk en fijn gevoel van thuis komen in mezelf. Dank voor jou veilige omgeving en prettige gesprekken, om mijzelf terug te vinden. Af en toe verlies ik mezelf nog in eindeloze gedachten. Maar door daar ook bewuster van te zijn, komt ook daar meer rust in. Elke emotie mag er zijn. Ik weet nu mijn weg te vinden in mij in plaats van buiten mij. Dank je wel Dorien.

  Anna
 • SHOW IMAGE
  PLAY VIDEO
  Levensvragen

  Ik kwam met grootse “levensvragen” bij jou, op zoek naar antwoorden. Samen met jou kwam ik tot de kern van de vraag die ik had. Ik kreeg geen pasklare antwoorden, maar meer dan dat. Wat voor mij nodig is, om een stap verder te komen. Oude patronen te herkennen en te veranderen. Ik vind het zo knap hoe jij in korte tijd naar boven weet te krijgen waar de schoen wringt! Jouw manier van werken is duidelijk, prettig en liefdevol. Ik zal nog vaak aan je terugdenken. Heel veel dank!

 • SHOW IMAGE
  PLAY VIDEO
  Het is me zo duidelijk geworden...

  Wat een dag vandaag! Lang geleden dat ik me zo gevoeld heb… zo’n 46 jaar geleden voor het eerst in mijn moeders schoot, vol liefde, licht, geborgenheid en vol van verlangen. Tranen van geluk over mijn wangen vanmiddag. Het is me zo duidelijk geworden, zoiets moois en waardevols… Ik HOOP niet dat het gevoel blijft, ik WEET dat het blijft! Nogmaals dank. Groet.

  Ed
 • SHOW IMAGE
  PLAY VIDEO
  De chaos is nu uit mijn hoofd

  Ik kwam bij Dorien met chaos in mijn hoofd. De woorden gingen van gefeliciteerd naar gecondoleerd naar gefeliciteerd. De chaos is nu uit mijn hoofd. Ik heb het op een rijtje kunnen krijgen door de vragen die ze mij heeft gesteld. Ik heb inzicht gekregen in de situatie achter de situatie. Het zijn intensieve sessies geweest waar ik mij onwijs heb open durven stellen. Dit komt door de prettige manier van werken en dat ze je jezelf laat zijn. Ik ben goed zoals ik ben en dat ”zie” ik nu! Fijn, bedankt Dorien.

  Fennie
 • SHOW IMAGE
  PLAY VIDEO
  Thuis

  Gevangen in mijn eigen geconditioneerde denkwereld kwam ik bij je op gesprek. Ik dacht even snel een paar trucjes van je te leren om dat te fixen. Al snel werd duidelijk dat die trucjes helemaal niet bestaan. Meteen merkte ik dat mijn worstelingen bij jou resoneerden. Tijdens onze sessies kon ik me dan ook helemaal openstellen.  Jouw passie, humor en inlevingsvermogen maakten van ieder gesprek een openbaring. Al jouw vragen, oefeningen en opmerkingen raakten mij. Ieder gesprek leidde weer tot verhelderende inzichten. Hoe eenvoudig die inzichten soms ook leken, voor mij voelden ze grootst. Jij hebt mij weer geleerd van binnen naar buiten te denken en te voelen. Stap voor stap kwam ik dichterbij mijzelf. Totdat er niets anders overbleef dan ikzelf. Toen was ik thuis. Wat een heerlijk sensationeel gevoel. Ik laat mijzelf mezelf weer zijn. Ik ben je enorm dankbaar.

  Jan
 • SHOW IMAGE
  PLAY VIDEO
  Verwondering over mezelf

  De reden dat ik naar jou toe kwam, was om een doel te zoeken in mijn leven. Binnen vijf minuten brak je daar al doorheen en liet je mij zien dat dat enkel een manier was om maar niet tot het echte probleem te komen. Na elke sessie ben ik in verwondering over mezelf naar huis gegaan. Verwondering over hoe ik werkelijk in elkaar steek. Positief en negatief. Met jou samen heb ik dit oprecht en in eerlijkheid onder ogen durven zien. Op het moment dat ik mezelf opeens doorhad, waarom ik doe wat ik doe, was een onwijs geweldige ervaring. Op het moment dat dat op zijn plek viel, was het moment dat ik weer controle kreeg over mijn leven. Jij wist mij direct op het juiste spoor te zetten en mij ook echt te laten werken aan mezelf zonder dat het een uurtje klagen werd. Dat was voor mij precies wat ik nodig had. Dank je wel daarvoor.

  Christien
 • SHOW IMAGE
  PLAY VIDEO
  Herkennen van patronen en angsten

  Dankjewel! Voor je openheid, je scherpte, je humor, je liefde en vertrouwen dat er altijd was en waardoor ik mijn eigen patronen en angsten heb leren herkennen. Ik denk er nog regelmatig aan terug!

 • SHOW IMAGE
  PLAY VIDEO
  Reis naar mijn essentie

  Vóór deze reis leefde ik op de rationele automatische piloot, waardoor ik het leven, metaforisch, alleen maar in 2D kon zien. Door de pure rauwe ervaring van mijzelf te beleven ervaar ik het leven nu in 3D. Ik voel me emotioneel gezien herboren. Ik ben terug gekomen bij mijn essentie.

  Mario
 • SHOW IMAGE
  PLAY VIDEO
  Inzichten die me verder helpen

  Dorien houdt je voortdurend een spiegel voor, vanuit een enorm betrokken en geïnteresseerde houding. Dorien werkte samen met mij naar inzichten die me verder hielpen en waakte ervoor om slechts eenvoudig met me mee te praten. Haar scherpte heeft mij verder gebracht.

  Sander
 • SHOW IMAGE
  PLAY VIDEO
  Open en vrij

  Bijzonder dat jij mij aan mijzelf kon laten zien. Ik ben op een diepe wijze gaan inzien wat ik doe én waarom ik doe wat ik doe. En gek genoeg is het precies dit inzicht wat maakt dat ik mijn struggles ermee meer kan laten. Ik voel me open en vrij. Ik ervaar veel meer vertrouwen in mijzelf. Enorm veel dank Dorien.

  Juul
 • SHOW IMAGE
  PLAY VIDEO
  En tenslotte… verhelderend. Dank je wel!

  Confronterend… angstig… verdrietig… boos… ook wel eens grappig en tenslotte …verhelderend. Mijn ervaringen bij je waren zo veel in korte tijd. Het onder woorden brengen heb ik geprobeerd maar dat lukt eigenlijk niet. Elk woord verengt een ervaring… daarom stop ik nu en zeg oprecht: “Dank je wel!”.

  Liz
 • SHOW IMAGE
  PLAY VIDEO
  Ineens wordt alles veel duidelijker. Ik heb helderheid over wie ik ben

  Je zit in de knoop, draait continue in een gedachten cirkel. Het voelt alsof het nooit meer stopt. Je weet niet waar je moet beginnen. Toen ik een gesprek aanvroeg bij Dorien van ‘Trouw aan jezelf’ dacht ik: ‘Gaat dit mij echt helderheid geven?, ik weet zelf niet eens waar ik moet beginnen?’ Totdat je in gesprek gaat, ineens wordt alles veel duidelijker. Het is sowieso erg fijn om je verhaal te doen aan iemand die helemaal buiten de ”situatie” staat. Op die manier kan er gericht worden gekeken naar jou welzijn en dat doet Dorien. Ook het spiegelen van bepaalde gedragingen die steeds in iedere situatie terug komen is fijn en soms ook confronterend. De gesprekken met Dorien hebben mij veel helderheid gegeven over wie ik ben en waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe. Ook heeft het mij helderheid gegeven in wat ik nou juist niet wil in het leven.

  Christianne

If it is peace you want, seek to change yourself, not other people. It is easier to protect your feet with slippers than to carpet the whole of the earth.

A. de Mello

×