‘Open verwondering’

Over de life coach – Dorien

Ik ben Dorien Bontrup (1974), happily married en moeder van drie prachtige kinderen.

Mijn jeugd heb ik in het buitenland doorgebracht. Op mijn zestiende ben ik naar een internaat in Nederland gegaan. Bewustzijn lijkt van jongs af aan de rode draad in mijn leven. Een logische stap was om Psychologie te gaan studeren.

TROUW AAN JEZELF life coaching

Na diverse omzwervingen kon ik vanaf 2007 écht gehoor geven aan wat mij fascineert namelijk ‘mensen en hun zielenroerselen’. Ik ben toen als psycholoog & life coach gestart met de praktijk, TROUW AAN JEZELF life coaching.

Innerlijke verdiepingsreis

Sinds ik mij kan heugen is er een sterke drang om mijn ‘diepste waarheid’ te ontrafelen. Een verwondering die mij de weg toont. Ergens gedurende deze ‘innerlijke verdiepingsreis’ vond er een belangrijke her-oriëntatie in mijn bewustzijn plaats.

Essentie

Vanuit totale heelheid zag ik dat ik het leven zélf ben. Er staat niets los van wat ik ben. Ik ben het al. Onvoorwaardelijk en compleet. Hier en nu aanwezig. Deze Zelfrealisatie was bizar en ergens ook vertrouwd.

Hierna volgde een lange periode van dankbaarheid en rust. Mijn zoektocht was gevallen. Ik hoefde me niet langer te bewijzen of te verstoppen.

En nu loop ik mijn pad. Geen idee meer waar naartoe en dat is ook de lol ervan. Afstemmend op wat goed voelt in het moment. Mijn liefdevolle ontdekkingsreis.

Impact op het life coachen

De impact van deze zienswijze op mijn manier van life coachen is groot. Ik ervaar diep vertrouwen in hetgeen zich voordoet op het moment dat wij elkaar treffen. Ik stem af op het innerlijke weten.

Ik ben gaan inzien dat, ‘de 1e aanzet tot wezenlijke verandering is te onderzoeken hoe jij níet trouw bent aan jezelf’. Met welke neigingen en denkbeelden vertroebel jij jouw essentie?

Referenties life coach

Zijn wie je werkelijk bent. Punt

Je kán je gedachtes ofwel ‘je geconditioneerde automatische piloot’ doorzien en daarmee de schijn veiligheid en controle die het lijkt te bieden. Hoe mooi is dat? Zo doe je zuiver recht aan wie je werkelijk bent… zonder misleiding. Punt

Vol overgave leven

Mijn streven is jou te helpen herinneren wat je ergens al weet. Ik nodig je uit in verbinding te blijven met jezelf en te luisteren naar jouw innerlijke wijsheid, in het moment. Zo kan jij jouw unieke rol in dit leven vol overgave manifesteren.

Life coaching

En nu coach ik alweer 10 jaar. Life coach. Dankbaar en bijzonder dat ik deze mooie rol mag vervullen! Ik ben benieuwd naar jou en jouw ervaring. Wie weet treffen wij elkaar. Tot dan.

life coach

To have faith is to trust yourself to the water. When you swim, you don’t grab hold of the water, because if you do you will sink and drown. Instead you relax and float.

A. Watts

×